Meesterviool

Een meesterviool kopen bij Eeckelaert Vioolbouw betekent kiezen voor een instrument van uitzonderlijke kwaliteit. Deze meesterviolen, gecreëerd door erkende meester-vioolbouwers, zijn het summum van vakmanschap en klank. Ze weerspiegelen de traditie van legendarische bouwers en bieden een ongeëvenaarde speelervaring. Bij het atelier in Antwerpen vindt u een meesterviool die niet alleen uw muzikale expressie verrijkt, maar ook een blijvende waarde vertegenwoordigt.

Muzikale hoogtepunten met een meesterviool

Bij Roland Eeckelaert vindt u meer dan alleen een meesterviool; u ontdekt een partner in uw muzikale reis. Met meer dan 35 jaar ervaring en een eigen atelier staat dit vioolatelier garant voor kwaliteit en vakmanschap. Zo vindt u bij hem een exclusieve Ezabel-viool, bekend om haar unieke klank en bouw, ideaal voor de beginnende student. Daarnaast vindt u hier ook Sarazin-violen, eveneens geprezen voor hun uitmuntende kwaliteiten die passen bij de professionele artiest. Zijn uitgebreide kennis en ervaring zorgen ervoor dat elke meesterviool en handgemaakte viool die u koopt, superieur is in zowel klank als speelbaarheid. Daarnaast importeert hij handgemaakte violen uit China, waardoor de collectie nieuwe instrumenten voortdurend wordt verrijkt met kwaliteitsvolle stukken.

Vraag om meer informatie over de violen

Bent u klaar om uw muzikale expressie naar een hoger niveau te tillen met een meesterviool? Neem contact op met Eeckelaert Vioolbouw en maak een afspraak om het atelier te bezoeken. Hij is bereikbaar via het nummer +32 (3) 239 20 21. Laat deze vakman u helpen het perfecte instrument te vinden dat uw muzikale reis complementeert.