Sarazin-viool

Een Sarazin-viool kopen bij Eeckelaert Vioolbouw in Antwerpen betekent kiezen voor een prachtinstrument, gebouwd met ongeëvenaard geduld en aandacht voor detail. Deze violen, vervaardigd uit het beste Europese hout dat tussen de 30 en 60 jaar gedroogd heeft, worden door Roland Eeckelaert zelf tot in de perfectie afgewerkt. Zo garandeert hij dat elke Sarazin-viool optimaal presteert, zowel voor de gevorderde amateur als de professionele muzikant.

Puur vakmanschap in uw hand met een exclusieve Sarazin-viool

De keuze voor Sarazin-instrumenten bij Eeckelaert Vioolbouw is een keuze voor kwaliteit en vakmanschap. Met een eigen atelier en meer dan 40 jaar ervaring heeft hij zich gespecialiseerd in het bieden van handgemaakte violen, waaronder de uitzonderlijke Sarazin-violen. Deze instrumenten zijn niet alleen meesterviolen door hun bouwkwaliteit, maar ook door de sonore klank die ze produceren. Bij Eeckelaert Vioolbouw vindt u een uitgebreid assortiment aan nieuwe instrumenten. Daarnaast biedt deze professional de mogelijkheid om een perfect passende strijkstok te kopen voor een optimaal speelgenot.

Maak een afspraak en ervaar het zelf

Elk bezoek aan het vioolatelier is een ontdekkingsreis naar het perfecte geluid. Met een passie voor muziek en een oog voor detail, verzekert hij dat elke muzikant het instrument vindt dat niet alleen speelt, maar ook spreekt tot de ziel. Bent u geïntrigeerd door een Sarazin-viool of andere Sarazin-instrumenten? Neem contact op met Eeckelaert Vioolbouw en breng een bezoek. Laat hem u begeleiden en investeer in Sarazin-instrumenten die perfect passen bij uw muzikale ambitie.