Handgemaakte viool kopen

Wilt u een handgemaakte viool kopen? Dan zit u goed bij Eeckelaert Vioolbouw. Roland Eeckelaert biedt unieke, met passie vervaardigde violen die niet alleen uw muzikale reis verrijken, maar ook een leven lang meegaan. Een handgemaakte viool kopen bij zijn atelier in Antwerpen betekent kiezen voor vakmanschap en kwaliteit.

De meerwaarde van een handgemaakte viool kopen

Een handgemaakte viool kopen biedt tal van voordelen. Elke viool is een kunstwerk op zich, gemaakt met aandacht voor detail en afstemming op de individuele behoeften van de muzikant. De beschikbare violen bij Eeckelaert, waaronder een Ezabel-viool, staat bekend om superieure klank. Dit type viool is perfect geschikt voor de student of beginnende amateur. Ook de Sarazin-viool staat ook bekend om zijn uitstekende speelbaarheid. Door een handgemaakte viool te kopen, investeert u in een instrument dat u inspireert. Het vioolatelier van Roland Eeckelaert onderscheidt zich door een combinatie van een eigen atelier, uitgebreide kennis en ervaring, en een aanbod van zowel nieuwe als oude instrumenten. Of u nu een oude viool wilt kopen of geïnteresseerd bent in de verhuur van instrumenten, hij zorgt voor een ongeëvenaarde service en kwaliteit.

Informeer naar de beschikbare violen

Bent u klaar om de volgende stap te zetten en een handgemaakte viool te kopen? Neem contact op om een afspraak te maken in het atelier. Hij is bereikbaar via het nummer +32 (3) 239 20 21. Ontdek zelf de kwaliteit en het vakmanschap van oude violen en laat u adviseren door een echte ambachtsman. Uw muzikale reis begint hier.

Roland Eeckelaert

Berkenrodelei 19-21
2660 Antwerpen
(Hoboken)

+32 (3) 239 20 21

Openingsuren:
enkel op afspraak