Ezabel-viool

Bij Eeckelaert Vioolbouw vindt u een Ezabel-viool die een perfecte balans biedt tussen speelbaarheid en kwaliteit, ideaal voor uw speelniveau. Deze Ezabel-violen vertegenwoordigen de unieke samenwerking van Chinese handigheid en de deskundige instructies van Roland Eeckelaert in Antwerpen. Elke Ezabel-viool is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de muzikant, waarbij kwaliteit nooit in het gedrang komt.

Waarom kiezen voor een Ezabel-viool?

Een Ezabel-viool kopen bij Eeckelaert Vioolbouw betekent kiezen voor een instrument dat met zorg en expertise is geselecteerd. Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak, een eigen atelier, en de import van handgemaakte violen uit China, verzekert hij dat alle Ezabel-instrumenten en Sarazin-instrumenten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De Ezabel-instrumenten staan bekend om hun vakmanschap en gebruiksgemak, wat ze een uitstekende keuze maakt voor beginnende muzikanten. Voor diegenen die op zoek zijn naar een handgemaakte viool, bieden deze instrumenten superieure kwaliteit. Daarnaast zijn Ezabel-instrumenten ideaal voor wie een meesterviool wenst te bespelen. Ook biedt Roland Eeckelaert de mogelijkheid om een nieuwe strijkstok te selecteren die perfect aansluit bij uw muzikale behoeften.

Bezoek het atelier

Bent u geïnteresseerd in een Ezabel-viool of andere Ezabel-instrumenten? Neem dan contact op met Eeckelaert Vioolbouw en maak een afspraak om het vioolatelier te bezoeken. Ontdek de uitgebreide collectie van nieuwe instrumenten of vraag om gedegen advies. Deze vakman is bereikbaar via het nummer +32 (3) 239 20 21. Hij vertelt u graag meer over deze prachtige instrumenten, gebouwd volgens zijn eigen specifieke instructies.