Oude viool kopen

Een oude viool kopen bij een specialist zoals Eeckelaert Vioolbouw betekent kiezen voor kwaliteit en authenticiteit. Zijn eigen atelier in Antwerpen, gecombineerd met meer dan 40 jaar ervaring, verzekert dat elke viool van de hoogste kwaliteit is. Een oude viool kopen betekent investeren in een stuk geschiedenis, waarbij de klank en het vakmanschap door de jaren heen alleen maar rijker zijn geworden.

De juiste oude viool kopen doet u bij een expert

Wanneer u besluit een oude viool te kopen, vindt u bij dit vioolatelier een rijke collectie van historische instrumenten, zorgvuldig verzameld door Roland Eeckelaert. Deze collectie biedt voor elk niveau een passende viool of altviool. Voor wie een oude viool wil kopen, is dit de plek om een instrument te kiezen dat echt bij u past, met de mogelijkheid om het prachtige instrument uit te proberen. De keuze is uitgebreid en omvat meesterviolen, elk met hun eigen verhaal en klankkleur. Daarnaast biedt het assortiment ook strijkstokken voor uw muziekspel.

Neem contact op met het atelier

Een oude viool kopen brengt uw muzikale expressie naar een hoger niveau. Wilt u graag meer weten over de beschikbare oude instrumenten? Neem gerust contact op via het nummer +32 (3) 239 20 21. Zet vandaag nog de stap en geniet van muzikaal erfgoed.