Oude altviool kopen

Wanneer u besluit een oude altviool te kopen, leidt uw zoektocht u naar Eeckelaert Vioolbouw in Antwerpen, waar u een schat aan historische altviolen vindt. Dit atelier, bekend om zijn vakmanschap en passie voor strijkinstrumenten, biedt de unieke kans om een instrument te vinden dat niet alleen een rijke geschiedenis heeft, maar ook een ongeëvenaarde klankkleur.

Een oude altviool kopen bij een vakman

Een oude altviool kopen bij Roland Eeckelaert betekent profiteren van meer dan 40 jaar ervaring. Deze unieke expertise heeft hij opgedaan bij de gerenommeerde vioolbouwer Schröder in Frankfurt. Met een eigen atelier en een uitgebreide kennis van zowel antieke als moderne bouwtechnieken, garandeert Eeckelaert Vioolbouw dat elke oude altviool voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en speelbaarheid. Dezelfde hoge kwaliteits- en speelbaarheidsnormen gelden ook voor elke oude viool in het aanbod. Voor elke meesterviool in het aanbod, wordt eveneens gegarandeerd dat deze aan de hoogste standaarden binnen de vakwereld voldoet. Voor wie een strijkstok wil kopen, biedt het atelier een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan.

Contacteer het atelier en ontdek het aanbod

Aarzel niet langer en maak een afspraak bij het atelier. Ontdek persoonlijk hoe een oude altviool uw muzikale expressie kan verrijken en hoe deskundige begeleiding u helpt bij het kopen van het perfecte instrument. Laat hem uw gids zijn in de wereld van prachtige klanken. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel naar het nummer +32 (3) 239 20 21.